Rafinament si Calitate!
- ALEGEREA CELOR PUTERNICI -

  facebook twitter email  
 
DESPRE NOI

Ne-am născut dintr-o idee, din dorință și pasiune, apoi am devenit profesioniști parcurgând pas cu pas calea performanței. Am învățat din experiență. Avem soluții profesionale de montaj, creativitate în realizarea perdelelor și draperiilor, confecționate din materiale și accesorii de înaltă calitate. Realizăm storuri și rulouri, alegem cu grijă modelul astfel încât să se plieze perfect în decorul încăperii pe care o decorăm.

Suntem atenți la cel mai mic detaliu, creativi, serioși și profesioniști. Oamenii noștri vă oferă consultanță în vederea obținerii soluției optime, urmărind atent fiecare lucrare de la proiectare până la montaj. Oferim o gamă variată de șine și galerii, de accesorii pentru perdele și draperii.
 

 
 
SERVICII

Serviciile noastre sunt variate, la standarde ridicate, venite în ajutorul dumneavoastră pentru a economisi timp și bani. Noi vă aducem toată gama de servicii din domeniu, într-un singur loc.
Pe lângă creația și producerea perdelelor și draperiilor, a montajului galeriilor sau livrarea produselor comandate, echipa Perdelede DS - vine în ajutorul tău cu un nou serviciu: spălarea și curățarea perdelelor.

De ce ai nevoie de un asemenea serviciu? Perdelele nu se spală la mașină (indiferent dacă sunt lucrate manual sau în fabrică, dacă sunt din fibră naturală sau sintetică), ci numai cu mâna și nu se storc, pentru a le pastra la aceeasi calitate pentru o perioadă cât mai îndelungată.
 
DE CE TREBUIE SĂ ALEGEM CU GRIJĂ PERDELELE

Atunci când intră într-o cameră în care nu au mai fost, majoritatea oamenilor își îndreaptă în mod instinctiv privirea,
mai întâi către ferestre. Face parte din spiritul de orientare al fiecăruia dintre noi să căutăm un punct de reper pentru a ne orienta în spațiu. Iată un motiv pentru care împodobirea ferestrelor este un aspect important în domeniul decorațiunilor interioare .

În al doilea rând, fereastra este principala sursă de lumină naturală, iar perdelele transformă lumina, dându-i
forme elegante, de dantelă, voal sau broderie.
Echipa noastră de specialisti îți va prezenta soluția optimă pentru camera ta, iar tu vei alege varianta ce te va bucura.
 
FIECARE MODEL ÎȘI ARE LOCUL SĂU

Alegerea perdelelor se face în funcție de camera pe care o decorăm, de stilul de mobilier, de dimensiunile ferestrei și de orientarea punctelor cardinale. Putem alege o perdea simplă, din voal fin și moale la atingere, ce va lăsa să pătrundă în cameră o lumină diafana, potrivită pentru o cameră orientată spre Est, unde Soarele pătrunde în prima parte a zilei.

Sau putem alege o perdea bogată, din dantelă, potrivită pentru o sufragerie orientată spre Sud sau Vest, lumina Soarelui devenind o broderie elegantă formată din lumini și umbre.
Daca dorim să creăm o impresie de eleganță opulentă, vom lăsa perdeaua și draperia să atârne câțiva centimetrii pe podea.